Meni

JUHE

Buča maslenka, kisla smetana, parmezanov hrustek z bučnimi semeni, sivka, bučno olje, traviso radič

Ramen juha, piščančja jušna osnova, riževi rezanci, kuhano jajce, mlada špinača, šampinjoni, ingver, sojina omaka

 

HLADNA PREDJED

Carpaccio račjih prsi ( kuhano 6 ur na 54 stopinjah ), rukola, pečen koromač z pomarančo, hruškov chutney

Solatni mix, repki kozic, pečen češnjev paradižnik, romanesco, pečen ananas, olive

Krema sladkega krompirja, pečena cvetača, praženi mandlji, pesto bazilike, pakchoi z riževim kisom

Črni kamen domačih dobrot

 

TOPLA PREDJED

Lovke hobotnice, črna redkev v jabolčnem kisu, pečen češnjev paradižnik, ocvrti riževi rezanci, česnova kremna omaka

Spomladanski zavitki v vlečenem testu, zelenjavna krema, sladko pekoča omaka, pečena banana s kaprami

Čičirikine kofte, jogurtov preliv z kumaro, paradižnikov chutney, pakchoi z pistacijo

  

GLAVNE JEDI

Roastbeef ( kuhan 10 ur na 58 stopinj ), pire gomolja zelene, pakchoi, pečena polenta z rdečo peso, omaka zelenega popra

Piščančji zvitki z panceto in rukolo, pečen sladek krompir, pakchoi z riževim kisom, ingverjeva pena, sotirana zelenjava na maslu

Svinjski lax ( kuhan 8 ur na 54 stopinj ), kokosova krema, julienne zelenjava, ocvrti riževi rezanci, ajdova kaša z mešanimi gobami

File lososa na žaru, rožmarinov pire, sotirana čebulica v jabolčnem kisu, vijolični baby korenček, blitva s česnom, mousse rdeče paprike

Polnozrnati žepki z rdečim zeljem, humus z mango curryem, ingver, pečeno jabolko, pakchoi, praženi lešniki

 

TESTENINE

Peresniki siciliane z paradižnikom in pečenimi malancani in avokadom, mešani oreščki

Široki rezanci z šparglji, smetano, tartufato in piščančjimi trakci

 

ZA MLADE CHEFE

Piščančji medaljončki ( ocvrti ali na žaru ), krompirček, hišna omaka

 

SOLATA

Mala mešana solata

Velika mešana solata

 

SLADICE

Jabolčni žepek v listnatem testu, meto in cimetovim sladoledom

Sladice iz vitrine